De Appelplansche Wetering

Op vakantie met je huisdier

De Appelplansche Wetering is een rustige mini-camping, gunstig gelegen ten opzichte van Otterlo (5 minuten lopen),de vele bosgebieden heidevelden en zandverstuivingen.

De camping met haar royale plaatsen is gelegen naast de boerderij omgeven door bomen en struiken. Direct naast de camping is een verharde parkeerstrook.
U heeft verder geen last van stank of lawaai, van de nabije omgeving. de schuren die u op de foto,s ziet staan worden gebruikt om wormen te kweken voor de sportvisserij.
Op afspraak is het mogelijk de kwekerij te bezichtigen.

De camping beschikt over royaal sanitair, zoals douches en wc’s voor dames en heren, (af)wasgelegenheid en de mogelijkheid tot het legen van het chemisch toilet. Iedere plaats kan beschikken over een electriciteitsaansluiting en draadloos internet (WiFi), uw trouwe viervoeter is, mits aangelijnd, van harte welkom

De Appelplansche Wetering ligt op minder dan 1 kilometer van de dorpskern van Otterlo. Er is een natuurbad op 2 kilometer afstand en de (hoofd)ingang van het nationale Park de Hoge Veluwe ligt op ca. 1,5 kilometer. Een aantal prachtige fietsroutes kunnen direct in Otterlo gestart worden.

De Appelplansche Wetering
Lontweg 4
6731 EN Otterlo
Tel.: 0318-591120
Internet: https://minicampingotterlo.nl
Email: nb